Maatwerk

Bekijk hier wat wij leveren. Ieder concept wordt aangepast op de vraag van de opdrachtgever.  Graag gaan wij  gezamenlijk in gesprek over hoe uw wens binnen ons concept op maat kan worden gemaakt.
Neem gerust contact met ons op voor vragen. 

DE STADSTAFEL

De Stadstafel is een concept waarin de ontmoeting met onbekenden wordt gestimuleerd. Op een laagdrempelige wijze ontstaan er interessante en inspirerende gesprekken aan tafel, wat wordt geleidt door een tafel heer-/ dame. Onder het genot van een gezamenlijke diner, wordt er eten, kennis en ervaring met elkaar gedeeld.

THE HUNGOVER GAMES

Spel is een perfect middel om op een ongedwongen weize ontmoeting te voorzien. Zacht Zand heeft een enorm groot aanbod van spellen groot en klein. Mensen zoeken elkaar vrijwillig op, om een tegenspeler te hebben of de teams te versterken.

KUNSTKIJKEN​

Zacht Zand maakt het mogelijk om kunst kijken voor iedereen toegankelijk te maken. Op een speelse wijze daagt Zacht Zand bezoekers uit om op een vernieuwende manier kunst te aanschouwen. Voor kunstkenners een interessant nieuw perspectief, voor de jonge kunstkijker een toegankelijke kennis making met kunst.

Het Bingo Trio

De Bingo van Zacht Zand is niet zomaar een bingo. Door middel van deze wandelende variant verbindt het trio op een speelse manier groepen mensen die elkaar nog niet kennen.

Brainstormsessies & workshops

Zacht Zand heeft ervaring in het staan voor grote en kleine groepen. Graag werken wij met verschillende vormen en technieken aan het proces van de doelgroep. Workshops voor kinderen of een brainstormsessie voor wijkbewoners: Zacht Zand zorgt voor de juiste taal die aansluit op de doelgroep.