Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

september 2018

ODAM X Zacht Zand

september 21, 2018 @ 18:00 - 22:00
Althuis Hofland Fine Arts, Hazenstraat 11
Amsterdam,
+ Google Maps
Gratis

Zacht Zand werkt 21 september voor de tweede keer samen met ODAM. Een galerie take-over waarin zachtzand speciaal voor de galerie van 'Althuis Hofland Fine Arts' een passende programmering heeft ontwikkeld.

Meer weten »

oktober 2018

De Stadstafel #6

oktober 18, 2018 @ 18:30 - 20:30
Bar stadstuin, Europalaan 20
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
€7,50

Tijdens De Stadstafel staat de ontmoeting en het gesprek met de andere Utrechter centraal. Iedere editie heeft een andere tafelheer of -dame en een ander thema. Deze avond zal Carin Cuijpers (directeur van De Geluks BV) zal de avond leiden binnen het thema geluk. Wanneer zijn we gelukkig? Hoe houden we onszelf gelukkig? En wat is geluk nou eigenlijk precies? Meld je aan via events@barstadstuin.nl en we schuiven om 18:30 aan tafel.

Meer weten »

november 2018

Theatervoorstelling WAAN

november 9, 2018 @ 19:30 - november 11, 2018 @ 21:30
museumkwartier Utrecht, Nederland + Google Maps

Zacht Zand heeft haar krachten gebundeld met de Theaterbeweging. In de aanloop van deze theatervoorstelling is Zacht Zand bezig met het werven, coördineren en aansturen van publieksbegeleiders.  

Meer weten »

Filmvertoning Naziha’s lente

november 18, 2018 @ 17:00 - 21:00
Moustaqbel, Bloemgracht 38
Amsterdam,
+ Google Maps

Aanstaande zondagavond organiseren we een filmvertoning voor Marokkaans- Nederlandse vrouwen. Een exclusieve avond in Moustaqbel Amsterdam waarbij de film 'Naziha's lente' wordt vertoond. Inclusief voor- en nagesprek met Naziha Aouled zelf. Deze avond is bedoeld voor (met name) Marokkaans- Nederlandse vrouwen / moeders. Het zal gaan over de combinatie van de twee culturen tijdens het opvoeden en de positie van de vrouw in de Marokkaanse gemeenschappen. Meld je aan via info@moustaqbel-amsterdam.com

Meer weten »

Amsterdam Art Weekend

november 23, 2018 @ 18:00 - 21:00
Galerie Slewe, Kerkstraat 105
Amsterdam, Nederland 1055NC

Zacht Zand daagt de bezoekers van Amsterdam Art Weekend uit om met een nieuw perspectief naar kunst te kijken. Ga de uitdaging aan, drink een biertje en volg de rondleidingen met kunstenaar Paul Drissen.

Meer weten »

december 2018

Mensenrechtendiner Utrecht

december 10, 2018
Het Huis Utrecht, Boorstraat 107
Utrecht, 3513 SE Nederland

Op maandag 10 december 2018, de Internationale Dag van de Mensenrechten, bestaat de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens 70 jaar. Daarom organiseert de Utrechtse Mensenrechtencoalitie, in samenwerking met Art.1 Midden Nederland, Gemeente Utrecht, Zacht Zand en Het Huis Utrecht, een diner met een bijzonder programma. Mensen en organisaties die zich in Utrecht inzetten voor Mensenrechten nodigen we hiervoor van harte uit! Aan tafel blikken we terug op 70 jaar Mensenrechten en we kijken vooruit. Wat betekenen Mensenrechten…

Meer weten »

januari 2019

Catching Cultures Orchestra Festival

januari 27 @ 14:30 - 18:30

Op 27 januari vindt tijdens het jubileumweekend in TivoliVredenburg de 8ste editie plaats van het Catching Cultures Orchestra Festival: het festival waar verschillende muzikale en culturele achtergronden elkaar vinden en samen het podium delen. Professionals uit alle windstreken spelen samen met evenzo divers en gretig aanstormend talent. Wederom bevat het programma muziek uit het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Zacht Zand zal het programma ondersteunen en interactief maken, zodat de diverse bezoekers ook elkaar leren kennen.

Meer weten »

Stadstafel X Utrecht Noordoost

januari 28 @ 18:00 - 20:30
€7,50

Samen eten en dromen over jouw wijk van de toekomst? Schuif maandag 28 januari aan bij de Stadstafel in Averechts. Er verandert een hoop in de stad, Utrecht groeit en dat heeft natuurlijk ook effect op Utrecht Noord Oost. Wij zouden graag samen met jullie een maaltijd delen, aan de hand van wat informatie en een leuke workshop vorm gaan we bouwen aan onze wijk van de toekomst. Hoe kunnen we hier samen aan werken? Wat kan je verwachten? Een…

Meer weten »

februari 2019

Wijkgesprek vitaliteit

februari 18 @ 19:15 - 21:00
wijkcentrum de helden, an van Galenstraat 6
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Zacht Zand werkt samen met het buurtcentrum de Leeuw. Samen met de buurtbewoners van Utrecht Noordoost denken we deze avond na over de initiatieven rond thema’s als vitaliteit, levensstijl, ouder worden, sociaal actief zijn, bewegen en toekomst bestendig wonen. Het doel van vanavond is het krijgen van nieuwe inzichten wat er speelt in de wijk, om vitaliteit te verbeteren. Meld je aan via facebook.

Meer weten »

april 2019

De Stadstafel x Puschkin

april 22 @ 18:30 - 21:00
Puschkin, Ridderschapstraat 1
Utrecht, Utrecht 3512 CM Utrecht Nederland
+ Google Maps

Op 22 host Zacht Zand de eerste Stadstafel in samenwerking met kunstenaar Jelle Korevaar in de galerie AK24. Deze speciale editie van de Stadstafel zijn gekoppeld aan de expositie van Korevaar. De kunstwerken zullen de aanleiding van het gesprek zijn. De expositie ‘Ik stond erbij en ik keek ernaar..’ Is een kunsttentoonstelling waarin de vragende houding van de mens ten opzichte van kunst, maatschappij en religie met elkaar verbonden worden. Gezamenlijk zullen wij de kunst bekijken en vervolgens met elkaar aan…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen