Over ons

Zacht Zand faciliteert en organiseert culturele en kunstzinnige evenementen om op deze manier verbindingen te stimuleren. Zacht Zand streeft naar een maatschappij waarin individuen worden uitgedaagd tot reflectie van zichzelf en de ander. Zodat de huidige complexiteit van de hedendaagse wereld grijpbaar wordt.

Team

Jonne Tonnaer, Rivka van den Berg en Nienke Aalbers  vormen Zacht Zand. Zacht Zand richt zich op het ontwikkelen en uitvoeren van diverse cultureel en maatschappelijk betrokken evenementen, educatieve projecten en concepten.

Sinds de zomer van 2016 werkt het drietal samen aan diverse projecten. Na het afronden van de bachelor Culturele en Maatschappelijke Vorming te Utrecht heeft Zacht Zand besloten om samen verder te gaan. De drie dames verkochten al op de basisschool het Zachte Zand: het bovenste laagje zand, iets droger en dunner door de zon. Het zachte zand kan gezien worden als een van de belangrijke elementen voor een zandkasteel. Zacht Zand gemengd met hard zand vormt namelijk de basis voor een solide bouwwerk. Deze ondernemende houding is niet op het schoolplein achtergebleven. Ook nu verhandelt het drietal Zacht Zand. Zacht Zand als metafoor voor spel, cultuur, kunst en sociale vraagstukken. Combineer Zacht Zand met andere elementen zoals water, hard zand of kattenkak en er kan gebouwd worden aan een inclusieve en duurzame samenleving.

Wil je meer weten over ons en onze projecten? Stuur gerust een mailtje naar info@zachtzand.com.

Jonne Tonnaer
Rivka van den Berg
Nienke Aalbers